Verschillen tussen de synchroontechnieken

Vorige Artikel 8 van 20 Volgende

18-05-2020 - Verschillen tussen de synchroontechnieken bij bureaustoelen. 

Wat is het verschil tussen een bureaustoel met Autolift synchroontechniek, handmatige/vergrendelbare synchroontechniek en synchroontechniek met gewichtsregeling?

  • Autolift synchroontechniek: automatische gewichtsregeling en fijn afstelling. Mechaniek is in 3 standen instelbaar; vast, actief en actief met een max. openingshoek van 115 graden. De autolift is een techniek die zich automatisch aanpast aan de gebruiker, met name geschikt voor flexplekken waar men gaat zitten en verder een stoel niet (wil) instellen.
     
  • Synchroontechniek vergrendelbaar: handmatige gewichtsregeling, in meerdere standen vergrendelbaar.  Deze synchroontechniek is voor de vaste werkplek het meest geschikt, wordt dus ingesteld op de persoon.
     
  • Synchroontechniek met gewichtsregeling: een luxere variant op de Autolift synchroontechniek in het hoger segment bureaustoelen. Deze synchroontechniek is zowel voor vaste werkplekken als flexplekken geschikt. 

 

 

 

 

(Thuis)werken gaat door! Ook tijdens deze roerige tijden. Zolang verzendpartners Griffioen en PostNL bezorgen leveren wij alle zendingen zoals beloofd uit! Uw bestellingen zijn doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij u.

De werkplekshop en werkplekspecialist met het meest uitgebreide online ergonomische (thuis)werkplekken aanbod van Nederland.


 Betalen via factuur

 Meer dan 10 jaar actief

 Levering uit voorraad

 Tot 10 jaar garantie

 Gratis verzending

 Best beoordeeld

Peter Jan's keuze

Bekijk mijn tips & ervaringen

© 2017 - 2021 KantoorOnly.nl - ergonomische (thuis)werkplekken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel