Wat maakt de Interstuhl UP zo bijzonder?

Vorige Artikel 13 van 20 Volgende

16/09/2020 - Wat maakt de Interstuhl UP zo bijzonder?
Interstuhl UP

Er worden veel verschillende stahulpen aangeboden op internet. Maar waarom springt de 
Interstuhl UP eruit? Graag licht ik toe wat de Interstuhl UP zo bijzonder maakt. 

De Interstuhl UP is een zeer aantrekkelijke uitziende kruk wat zorgt voor mobiliteit en beweging achter uw werkplek. Hiermee biedt de Interstuhl UP een flexibele oplossing op elke plek, op elk moment en voor elke gelegenheid. Tegelijkertijd moedigt de UP ook beweging aan als een stoel op zich. Dankzij eenvoud, makkelijke bediening en heldere vormen past de UPIS1 in elke architecturale omgeving. De Eyecatcher rode riem speelt een dubbele rol in verstelbaarheid en het kenmerkende design. 50% van het product is gemaakt van gerecyclede materialen. Volledig zonder composieten en bindmiddelen. De UPIS1 biedt kwaliteit en een lange levensduur. Dit wordt weerspiegeld in de fabrieksgarantie van 10 jaar.
De Interstuhl UPIS1 is ontwikkeld door het bekroonde ontwerpbureau ID AID van Sven von Boetticher.

Als één van de weinige in Nederland biedt KantoorOnly alle kleurvarianten van de Interstuhl UP serie. Hiermee laten we zien dat we een echte Interstuhl UP specialist zijn. 
Komt u er niet uit? Vraag ons om advies en we reageren binnen 24 uur.

(Thuis)werken gaat door! Ook tijdens deze roerige tijden. Zolang verzendpartners Griffioen en PostNL bezorgen leveren wij alle zendingen zoals beloofd uit! Uw bestellingen zijn doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij u.

De werkplekshop en werkplekspecialist met het meest uitgebreide online ergonomische (thuis)werkplekken aanbod van Nederland.


 Betalen via factuur

 Meer dan 10 jaar actief

 Levering uit voorraad

 Tot 10 jaar garantie

 Gratis verzending

 Best beoordeeld

Peter Jan's keuze

Bekijk mijn tips & ervaringen

© 2017 - 2021 KantoorOnly.nl - ergonomische (thuis)werkplekken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel