Heldere afspraken


No -Nonsense
Dit hebben wij u te bieden: ontwerp met een beleving, constante kwaliteit, ruime voorraad, snelle levertijden en duidelijke prijsafspraken.

Kwaliteit
We vinden het belangrijk dat kwaliteit een constante factor is bij onze producten, maar ook in de styling van de kantoorruimte. Om dit te kunnen blijven garanderen werken wij al jaren samen met vaste partners.

Doelstelling
Onze doelstelling is om in het middensegment van de markt een ergonomische werkplek met een beleving aan te bieden voor een betaalbare prijs met een uitstekende kwaliteit. 

​Kantoorinrichting
KantoorOnly heeft complete werkplekken die geschikt zijn om goed op kantoor te kunnen werken en die voldoen aan de ARBO regels. Een goede bureaustoel met een Zit Sta bureau die u meer laten bewegen op uw kantoor. 
Inmiddels hebben we onze collectie uitgebreid met vergaderoplossingen en lounge producten voor een complete kantoorinrichting. 
Daarnaast monteren wij werkplekken bij minimaal 10 stuks. 

Kantoorstyling
Een ontwerp moet een beleving zijn. Een beleving die stimulerend of rustgevend kan zijn, activerend of inspirerend. Een ruimte kan meerdere functies hebben, maar met een ontwerp van ons heeft een ruimte niet enkel een functie meer; het ontwerp voegt namelijk ook een unieke stijl en beleving toe aan de ruimte.
Doormiddel van kleur- en materiaalkeuze, en door de keuze en plaatsing van overige losse elementen, wordt bij elk project een uniek concept neergezet passend bij de doelgroep en functie. 

Benieuwd geworden naar onze producten en de mogelijkheden qua kantoorstyling? Schroom niet om ons te mailen naar info@kantooronly.nl en we maken graag met u een afspraak. 
 

(Thuis)werken gaat door! Ook tijdens deze roerige tijden. Zolang verzendpartners Griffioen en PostNL bezorgen leveren wij alle zendingen zoals beloofd uit! Uw bestellingen zijn doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij u.

De werkplekshop en werkplekspecialist met het meest uitgebreide online ergonomische (thuis)werkplekken aanbod van Nederland.


 Betalen via factuur

 Meer dan 10 jaar actief

 Levering uit voorraad

 Tot 10 jaar garantie

 Gratis verzending

 Best beoordeeld

Peter Jan's keuze

Bekijk mijn tips & ervaringen

MOEITE MET KIEZEN?

BUREAUSTOELEN ADVIES

© 2017 - 2021 KantoorOnly.nl - ergonomische (thuis)werkplekken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel