Sorteer op

High security Papierversnipperaars

De high security papierversnipperaars van Fellowes zijn ontworpen voor gespecialiseerde omgevingen die de meest vertrouwelijke documenten verwerken. Ze versnipperen elk vel A4-papier in duizenden kleine stukjes, waardoor ze onmogelijk opnieuw te herstellen zijn en te lezen.

Om aan te geven hoe veilig het papier wordt verwerkt zijn de Fellowes papiervernietigers voorzien van een DIN-veiligheidsnormering, zoals bijvoorbeeld 'P7'. De letter staat voor papier. Het cijfer staat voor de grootte van het vernietigde materiaal. Een papiervernietiger met een P1- classificering is dus het minst geschikt voor geheime documenten, terwijl een P7 het meest adequaat is om vertrouwelijke informatie te vernietigen.

De Fellowes 3250SMC heeft veiligheidsniveau DIN P-6 en de 1050HS en 3250HS hebben DIN-P7. Dat betekend:

  • Papierversnipperaar P6 : Zeer geheime documenten. = 10 mm² (max. 1 mm breed) 
  • Papierversnipperaar P7 : Hoogst geheime documenten. = 5 mm² (max. 1 mm breed)

(Thuis)werken gaat door! Ook tijdens deze roerige tijden. Zolang verzendpartners Griffioen en PostNL bezorgen leveren wij alle zendingen zoals beloofd uit! Uw bestellingen zijn doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij u.

De werkplekshop en werkplekspecialist met het meest uitgebreide online ergonomische (thuis)werkplekken aanbod van Nederland.


 Betalen via factuur

 Meer dan 10 jaar actief

 Levering uit voorraad

 Tot 10 jaar garantie

 Gratis verzending

 Best beoordeeld

Peter Jan's keuze

Bekijk mijn tips & ervaringen

MOEITE MET KIEZEN?

BUREAUSTOELEN ADVIES

© 2017 - 2021 KantoorOnly.nl - ergonomische (thuis)werkplekken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel